Tidligere i dag møttes Ranheim og Bodø/Glimt - to av HamKams argeste utfordrere i kampen om kvalikplass. Etter 1-1 måtte begge lagene ta til takke med ett poeng. Med kveldens kamp mot Bryne på Briskeby til gode følger HamKam tre poeng bak både Ranheim og Bodø/Glimt, som bekler de to plassene over kvalikstreken.

Med seier mot Bryne puster HamKam de to lagene ordentlig i nakken - à poeng, men med svakere målforskjell.

HamKam fikk en kalddusj i ruskeværet i Vestfold sist helg, da Sandefjord ble for sterke og vant 2-0. I dag trenger de grønne og hvite tre poeng, mot et Bryne-lag som ønsker å sikre spill i Adeccoligaen også neste sesong.

Emil Dahle, som har vært viktig i HamKams offensiv på hjemmebane i høst, dro på seg en strekkskade som setter ham ut av dagens lagoppstilling. Sildnes trer inn i hans posisjon, og lagoppstillingen ser dermed slik ut (4-3-3): 

Ivar Rønningen - Truls Jevne Hagen, Edmir Asani, Oddbjørn Lie, John Anders Rise - Ørjan Berg Hansen, Vegar Bjerke, Emil Sildnes - Christer Jensen, Tore Andreas Gundersen, Thomas Lehne Olsen.

Vi følger HamKams poengjakt og kamp om kvalikplass direkte fra 18.00

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.