Mehran Amundsen-Ansari er hentet til HamKam for å skaffe penger og øke inntektene.

økt salget

Så langt har han opplevd god vind i seilene.

– Vi har økt sesongkortsalget vårt ganske stort denne høsten. Og vi håper det fortsetter.

Nå har klubben solgt rundt 100 sesongkort, noe som er over dobbelt så mye som de solgte på denne tiden sist sesong.

– Hvor mange sesongkort håper dere å selge?

– Vi har ikke noe eksakt mål på det ennå. Men kanskje 500 til enkeltpersoner, og 1.000 samlet med alle sponsorer, sier markedssjefen.

mange mulige poeng

Onsdag kom terminlisten, og HamKam møter Ull/Kisa borte i serieåpningen, før Notodden venter på eget gress uken etter.

Amundsen-Ansari vil ikke undervurdere lagene, men han ser at det kan være en liste som gir klubben en god start.

– Vi møter Notodden hjemme i andre serierunde, og det skal være en kamp jeg håper det er lett å selge. De er et lag, som oss, som akkurat har rykket opp. Det er en fin åpning, og det er overkommelige lag vi møter. Vi er avhengige av resultater. Og får vi den boosten, kommer vi til å få med oss folk. Vi skal skape engasjement.

100-årsfest

HamKam, som fyller 100 år i 1918, ønsket å feire 100-årsdagen med en hjemmekamp mot Kongsvinger.

Og det ønsket ble innfridd.

– Det kommer til å bli en skikkelig folkefest, der vi ønsker full stadion. Spillerne vil bruke retro-drakter, slik at vi kan hedre de spillerne som har brukt numrene før dem. Vi sitter og tenker ut mange ting vi kan gjøre før den kampen. Nå handler det bare om å være kreative og tørre å gjennomføre det vi skal. Men det skal bli en skikkelig happening, sier Amundsen-Ansari, som leverte to HamKam-skjerf til forskjellige privatpersoner i Oslo lørdag.

– Jeg gjør alt for at vi skal nå ut til folket. HamKam har ligget litt nede der, men det har vi begynt å ta tak i nå, sier han.

Kevin Knappen er imponert over den jobben han og daglig leder John Anders Rise legger ned.

– De er unge, sultne og har masse energi. De får en god mulighet, noe som er fint dersom du vil opp og fram, sier han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.