Kampene skal spilles i Sarpsborghallen fredag 29. september og lørdag 30. september.

– Jeg synes det er veldig gøy å få sjansen igjen på landslaget etter å vært ute i lang tid med skader. Det viser at jeg begynner å komme tilbake der jeg var før skadene kom, og at de har lagt merke til meg. Det gir selvfølgelig motivasjon til å jobbe videre og strekke seg enda lenger, sier Tonje Enkerud til storhamar.topphandball.no.

Her er hele troppen: Andrea Austmo Pedersen, Byåsen, Tonje Haug Lerstad, Byåsen, Maren Aardal, Byåsen, Hege Bakken Wahlquist, Silkeborg-Voel KFUM, Moa Høgdahl, Byåsen, Kristin Venn, Byåsen, Emilie Christensen, Larvik, Vilde Ingeborg Johansen, Tertnes, Maria Hjertner, Larvik, Matilde Rivas Toft, Larvik, Tonje Enkerud, Storhamar, Anniken Obaidli, Molde, Hanna Bredal Oftedal,  Issy Paris, Helene Gigstad Fauske, Midtjylland, Ingvild Bakkerud, Skrim.

Landslagstrener er Wenche Halvorsen Stensrud.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.