Storhamar var rangert som nummer 18 av de 54 lagene som var klare for spill i EHF-cupen. Det gjorde at de slapp å spille første kvalifiseringsrunde. I andre kvalifiseringsrunde, som spilles 14. oktober og 21. oktober, møter de da Byåsen til dobbeltkamp.

Storhamars navn kom først opp fra bollen da det nest siste oppgjøret skulle klargjøres. Da dukket Byåsen opp som motstander.

Tre strake mot Byåsen

- Vi blir godt kjent med Byåsen nå. Det blir tre helger på rad mot dem nå. Vi fikk hjemmekamp først, så kommer de til oss i returkampen. Og så møter vi faktisk dem i seriekampen borte helga etter det igjen, påpeker Storhamar-trener Arne Senstad til HA-sporten.

Han innrømmer også at han kanskje hadde ønsket seg en litt mer spennende motstander når de først skulle ut i Europa igjen.

- Det er ikke noen drømmetrekning. For det første er det et bra håndballag og så er det litt kjedelig å møte et annet norsk lag. Det positive er vel at reisekostnadene blir litt rimeligere. Men når det dro seg til mot slutten der kunne det like gjerne blitt Zalau fra Romania som vant EHF-cupen sist. Nå får vi heller sørge for at vi kommer ut i Europa med å slå Byåsen, konstaterer Senstad.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.