Storhamar - Fredrikstad 28 - 20

Storhamar slet den første halvtimen mot fredrikstad, og lå under til pause. En god målvakt i Inga Presker reddet laget den første halvtimen.

- Det er sjelden jeg blir skuffet over jentene. Som regel gjør de sitt beste, men nå har vi jobbet så innmari inn mot denne kampen med spesifikke ting. Da kan ikke så mange dette ned samtidig. Jeg må bytte, bytte og bytte for og prøve å finne ut noe som funket. Det er slitsomt, sier en oppgitt og lettet trener etter kampen.

I andre omgang blir det imidlertid bedre. Seieren gjør at Storhamar har all mulighet til å knipe sølvmedaljen i serien foran Larvik når de to lagene møtes til dyst neste uke.

- Skal vi klare det er det mange som må opp flere hakk. Jeg er drittlei av at noen av spillerne skal falle igjennom med en gang det er litt viktigere kamper. Når vi er med på dette må vi jobbe med det mentale og være klare til kamp, sier treneren.

Oppdateringene fra kampen:

Det tok over fem minuttene før noen av lagene fikk hull på byllen i BoligPartner Arena torsdag. Storhamars Ellen Marie Folkvord satte inn kampens første scoring.

13 minutter ut i kampen er det imidlertid gjestene fra plankebyen som leder, 5 - 3 etter en svak start av Storhamar.

Etter en svak start av hjemmelaget, hvor de har ligget under store deler utlignet de til 7 - 7 seks minutter før hvilen.

Storhamar løftet seg et lite hakk mot slutten av omgangen, og lagene fulgte hverandre fram til det siste minuttet, da gjestene kom på to kontringer. Dermed ligger Storhamar under 10 - 12 til pause.

Løfter seg

Storhamar har løftet seg etter hvilen. Når andre omgang er halvspilt leder de gule og blå 19 - 16.

Storhamar har fortsatt den gode stimen, og med ti minutter igjen av kampen leder de 22 - 16.

Storhamars målvakt har storspilt hele kampen, og fortsetter med de mot slutten av kampen også. 27 - 19 er stillingen til Storhamar med ett minutt igjen av kampen.

Det blir seier til Storhamar. Sluttresultat: 28 - 20.

Storhamars lag: Inga Presker, Lea Løkke-Øwre, (målvakter) – Kamilla Sundmoen 1 (2), Gabriella Juhasz 2, Malene Aambakk 1, Heidi Løke 7, Elise Skinnehaugen, Ellen Marie Folkvord 5, Tonje Enkerud 1, Mia Solberg Svele (1), Moa Fredriksson, Betina Riegelhuth 6, Martine Hovden 2.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.