Da Storhamar signerte Heidi Løke i ferbruar, var alle i klubben inneforstått med at hun og familien skal fortsette å holde til i Sandefjord.

Nylig ble det klart at hun har fått en liten stilling som lærer i Tønsberg også.

– Jeg gleder meg veldig til å begynne, sa Løke i en pressemelding etter at det var klart at hun fikk en liten stilling ved Wang Ung og Wang Toppidrett i Tønsberg fra august.

HER kan du se og høre Løke på HA-TV. Hun forklarer valget av Storhamar.

Spørsmålet er hvordan hun og Storhamar skal håndtere puslespillet best mulig slik at hun leverer opp mot sitt beste på banen også.

– Hun er seriøs

Trener Arne Senstad er ikke i tvil om at strekspilleren kommer til å være seriøs i treningsarbeidet - selv om hun kommer til å måtte kjøre en del økter på egen hånd.

– Når du kan knytte deg til verdens beste håndballspiller, må du bare prøve det. Jeg har sagt det før også: Er det én spiller jeg tror kommer til å løse dette flott, så er det Heidi. Hun er seriøs, og hun kommer til å komme inn i gruppen vår og sette krav og være tydelig, sier Senstad om landslagsstjernen.

Ikke bekymret

Løke, som venter barn om seks uker, tror ikke reiseutfordringen blir noe problem.

– Det er en kabal som skal løses, men jeg tror det kommer til å gå bra. I starten kommer jeg til å ta med meg barnet på toget, slik som jeg gjorde med Alexander (9), sier Løke til HA-sporten.

Hun forsikrer dem som måtte være i tvil om hvordan hun skal håndtere pendlingen.

- Jeg kommer til å være veldig mye på Hamar, sier Løke, som er optimist før sesongen.

trent mye

- Jeg har fått trent bra under hele svangerskapet, og jeg tror vi kommer til å få et veldig spennende lag, sier Heidi Løke, som er søsteren til Arne Senstads samboer, Lise.

- Hun kommer nok til å bli med oss over Mjøsa noen ganger, og så har vi, etter hva jeg har forstått, fått til en avtale med Scandic, slik at hun kan bo der i starten. Jeg vet ikke om det blir ordnet med hybel ennå. Dette tar vi etter hvert, sier Storhamars myndige sjef.

Tror på suksess

Heidi Løke tror Storhamar vil kunne være med helt i toppen og kjempe om gull.

- De spilte veldig bra i sluttspillet, og man ser der at de ikke er så langt unna de aller beste. Selv om Larvik, Byåsen og Vipers trolig vil være med i toppen neste år, tror jeg vi skal var kunne utfordre dem. Det må være målet for alle, sier hun.

Les også
SPORT HATV: Heidi Løke hyllet av 1.744 supportere.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.