Eirik Haugdal ble mandag morgen presentert som ny trener for Fredrikstad.

33-åringen tar over laget etter denne sesongen, og han har signert en toårskontrakt. 

- Dette er ufattelig spennende. Det å få jobbe muligheten til å bli hovedtrener i Norge, blant 12 jobber på toppnivå, er helt utrolig, sier Haugdal til HA-sporten. 

Han mener selv at muligheten kommer på et perfekt tidspunkt. 

- Jeg har store ambisjoner, har lyst til å utvikle meg videre. Det er kjedelig å forlate Storhamar og byen, for jeg har det veldig fint her. Men dette er en mulighet jeg må ta, sier Haugdal.

- Det var tøft å si det til jentene, for jeg er blitt veldig glad i spillegruppen, men de har støttet meg og sagt at de forstår at jeg tar den muligheten her. Det setter jeg stor pris på, sier han.

- Da vi ikke lykkes med å få Christer Karlsson til å fortsette startet, vi jobben med å finne hans arvtager. Vi har hatt god dialog med spillerne for å få deres oppfatning av hva slags type de ønsker. De ønsker en utadvendt trener, en relasjonsbygger som er faglig dyktig. Alt dette mener vi at vi har fått på plass, sier styremedlem Øistein Pettersen til f-b.no (krever innlogging).

- Vi i FBK har funnet en ung og ambisiøs trener som vil opp og frem. Vi mener vi har funnet en bra kandidat, sier styremedlem Bjørn Hansen til samme avis.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.