Storhamar åpner friskt borte mot Fredrikstad. Simona Szarkova setter inn kampens første, før Kristin Venn og Elise Skinnehaugen følger opp.

Malene Aambakk viser fram skuddarmen og setter to kjappe.

Etter 8 minutter står det 3-7 i favør Storhamar.

Så følger tre kjappe Fredrikstad-reduseringer, mens Storhamar slurver i avslutningsøyeblikkene. Gir bort muligheten til å virkelig dra ifra fra start.

To kjappe Szakova-scoringer. 9-6 til Storhamar etter 13 minutter.

Riegelhuth prøver skuddarmen for tredje gang, men har ikke finjustert siktet. 8-9 i favør Storhamar halvveis ut i omgangen.

Storhamar drar ifra igjen utover i omgangen. Alt stemmer ikke offensivt, men det gjør det heller ikke for Fredrikstad. Chana Masson stenger igjen bakover med god hjelp av forsvarsblokka. Stine Lidén kommer inn og redder straffe mot slutten av omgangen.

En toneangivende Simona Szarkova kriger inn omgangens siste og lagene går til pause på stillingen 12-17.

Storhamar åpner også best i andreomgang. Betina Riegelhuth er sikker fra 7-meteren før hun viser fram skuddarmen fra distanse. Skinnehaugen følger opp med et mål fra distanse i tomt bur.

Stine Lidén redder ny straffe og sju minutter ut i omgangen har Storhamar økt til 13-21.

Masson har virkelig stengt Storhamar-buret i dag. 15-23 med 15 minutter igjen å spille. Dette må vel gå veien nå?

Storhamar slurver litt, og lar Fredrikstad score noen kjappe, men det gjør lite. Dette blir seier.

Storhamar vinner kampen 21-27!

Før kampen

Storhamar må klare seg uten flere nøkkelspillere til onsdagens oppgjør på bortebane mot Fredrikstad. Heidi Løke, som var banens store gigant i seriepremieren, har pådratt seg en kneskade og er ikke med i troppen. 

- Vi vet ikke hvor alvorlig det er, men vi må belage oss på at hun er ute en periode, sier Storhamar-trener Arne Senstad.

En annen av lagets mest sentrale spillere i forrige serierunde, Guro Nestaker, er heller ikke med til Fredrikstad. Det samme gjelder Tonje Enkerud, Gabriella Juhasz og Mia Svele. 

Senstad er følgelig realistisk før møtet med laget som endte på 6. plass i Eliteserien forrige sesong. 

- Hvis vi får med oss noe herfra må vi se på det som en kjempeseier, understreker han.

Storhamars lag: Stine Lidén, Chana Masson (målvakter) - Malene Aambakk, Elise Skinnehaugen, Ellen Marie Folkvord, Anna Feiring Ellingsen, Anna Mortvedt, Kristin Venn, Synne Fossheim, Moa Amanda Fredriksson, Betina Riegelhuth, Simona Szarkova

Saken oppdateres

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.