Storhamars Heidi Løke føler seg snart klar for spill igjen etter å ha slitt med et vondt kne. Fredag får hun trolig klarsignal for spill.

Løke ble nylig tatt ut i Norges Golden League-tropp, med forbehold om at hun blir klarert for spill. Hovedpersonen selv er optimistisk.

– Det kjennes bra, og jeg skal fredag til legesjekk for å klareres for spill. Jeg er rimelig optimist med tanke på det. Jeg har fått trent maks i det siste, sier Heidi Løke til NTB.

– Hva var det som skjedde?

– Jeg fikk en overstrekk i kneet. Det var en del væske i det, og derfor viktig å ta det med en gang, sier hun.

Løke imponerte i sesongåpningen for Storhamar med storspill fra streken.

– Det er jo EM som er målet mitt denne sesongen ved siden av å gjøre det bra med Storhamar.

Storhamar møter forrige sesongs serie- og sluttspillmester Vipers Kristiansand på hjemmebane onsdag til uken.

PS! Storhamar møter Follo i åttedelsfinalen i cupen! 

Slik spilles den runden: 

Fana–Utleira, Follo–Storhamar, Fredrikstad–Gjerpen, Oppsal–Haslum, Rælingen–Byåsen, Sola–Larvik, Tertnes–Molde, Vipers–Nit-Hak.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.