Sent onsdag kveld kom styret i Larvik Håndballklubb med innstilling om å fortsette videre drift. Alternativet var å begjære oppbud.

Les også: Slik vil en Larvik-konkurs påvirke Storhamar

– Innstillingen til årsmøtet er fortsatt videre drift, men det er noen forutsetninger for det, sier styreleder Cathrine Svendsen til Østlands-Posten.

Hva slags forutsetninger det er snakk om vil først bli klart etter årsmøtet torsdag kveld. 

Det var for drøyt to uker siden Larvik Håndballklubb vedtok full betalingsstopp grunnet store økonomiske problemer. Alle spillere og ansatte ble da fristilt.

Onsdag skrev klubben følgende i en pressemelding:

"Styret i Larvik Håndballklubb opplever at mobiliseringen blant klubbens støttespillere ser ut til å gi gode resultater. Det arbeides intenst med å sikre videre drift. Styret har god tro på klubbens videre eksistens."

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.