Storhamar kom ut i 100 i Haukelandshallen, og ledet tidlig 5-2. Det sto 19-12 etter en gnistrende omgang, full av fart, presisjon, kvalitet og effektivitet.

Storhamar-trener Arne Senstad sa dette om de første 30 minuttene:

- Starten var suveren. Vi var godt forberedt, og løste alt vi var enige om på en herlig måte. Kamilla Sundmoen kom med herlig fart, Betina Riegelhuth skjøt og hadde fine innspill, og Heidi Løke herjet på streken, sier Senstad.

I 2. omgang ble det mer rufsete, men bortelaget fortsatte å score bra med mål, sjøl om Tertnes hadde en periode med fire strake mål. Senstad rullerte en del på laget etter hvert også.

- Å vinne her med ti mål er veldig sterkt. Jeg er stolt av jentene. Og så er det noe vi må jobbe mer med. Men dette var en veldig bra Storhamar-kveld, sier Arne Senstad til HA-sporten.

Nå er Storhamar skikkelig å førersete når det gjelder tredjeplassen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.