– Det var deilig å få en god start, der jeg traff en del. Da var det bare å fortsette å fyre av, sier bakspilleren med et smil.

Men det var ikke bare fra distanse Riegelhuth var god, hun var også rå på innspillene til strek.

– Jeg føler at kjemien med Heidi (Løke) og Ellen (Marie Folkvord) begynner å sitte. Og det var greit å finne dem, sier hun.

Men selv om gultrøyene gnistret i angrep, ble det mange baklengs.

– Vi har fortsatt en del å gå på defensivt, men jeg føler at vi er på vei. Det blir bedre og bedre, sier hun.

Etter kampen fikk hun ros av Heidi Løke.

– Betina var umulig å stoppe i dag. Når hun er i sånn form er det bare å sende ballen hennes vei, så kan du være sikker på at det blir scoring, sier Løke.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.