27-åringen går fra Larvik til Storhamar. I Larvik er hun andrevalget bak danske Sandra Toft. Tidligere har Alma Hasanic Grizovic, som er 1,76 høy, spilt for Konnerud, Njård, Nordstrand og Glassverket.

– Vi har jobbet med dette en stund. Hun er i det øvre sjiktet blant målvakter. Hun har vært i Larvik de siste sesongene, og kom tilbake i vinter etter fødsel. Hun ønsket seg nye utfordringer, og så har vi hatt kontakt en stund, sier Senstad. 

HER kan du lese HAs referat fra siste Storhamar-kamp. Keeperen var knust.

Hadde tilbud fra Larvik

– Hun var ønsket med videre i Larvik, sier Storhamar-treneren, som synes det er utrolig moro at de kan kjempe med toppklubber om spillere.

– Vi har merket en liten effekt, spesielt etter at Heidi Løke ble klar. Sportslig er dette veldig spennende. Det er en fantastisk signering, sier Storhamar-treneren, som forteller at de får litt ekstern hjelp til å hente målvakten.

Senstad forteller at det er snakk om en klassemålvakt.

– Alma har bra erfaring, også fra internasjonal håndball. Hun er god på igangsetting, og det var noe vi så etter i jakten. Med Suvdal og Løke skal det gå fort neste sesong, sier Storhamar-treneren.

Alma Hasanic Grizovic er fra Bosnia-Hercegovina og kom til Norge som fireåring. Hun har vært med på å ta gull med Norge i beachhåndball (2010), og debuterte på det norske håndballandslaget i 2014. 

God i Champions League

Hun har totalt 45 landskamper for Norge i forskjellige årsklasser. I 2015 valgt hun spill for Montenegro, siden hun har dobbelt statsborgerskap. Hun spilte for Montenegro i VM i Danmark i 2015.

27-åringen havnet skikkelig i fokus for ett år siden etter storspill da Larvik utklasset Thüringer på bortebane i Champions League.

Tidligere har Storhamar fått inn Anne Kjersti Suvdal og Heidi Løke. Senstad varsler at det kommer flere nye spillere.

– Målvakt har vært førsteprioritet nå, men det kommer flere nye spillere. Vi har mange spillere på utgående kontrakt, så det blir en kabal etter hvert. Det sportslige er det viktigste.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.