Den polske bakspilleren, som er altså er 1,88 på strømpelesten, kommer på utlån fra den polske klubben Pogon Baltica Szczecin.

Det var etter en treningskamp mot det polske laget at Arne Senstad startet "jakten".

- Jeg ble bergtatt. Hun er en veldig god håndballspiller med bra fysikk. Aleksandra er en litt uslepen diamant med et voldsomt potensial. Det har vært en lang prosess, og heldigvis lyktes vi. Jeg gleder meg. Hun er en veldig spennende type, sier Senstad, og fortsetter:

- Jeg ser for meg en tovegsspiller med en ekstra dimensjon. Vi har sett etter litt andre typer forsvarsmessig. Vi får inn høyde i midtforsvaret nå. Aleksandra er godt trent, og veldig gira på å komme i gang i Storhamar, sier Senstad, som forteller at han har fått hjelp av Reidar Møistad og en polsk agent på vegen.

Tidligere har Storhamar fått inn Heidi Løke, Anne Kjersti Suvdal og målvakten Alma Hasanic Grizovic. De jakter også en vingerstatter for Lise Binger.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.