Storhamar-målvakten ble skadet under landslagssamlingen med Montenegro.

- Det er snakk om en rift i menisken. En periode var det en vurdering på om det var nødvendig med operasjon eller om hun kunne trene seg opp igjen. Nå ligger det an til opptrening. Hun har vært til sjekk hos landslagslegen, sier Arne Senstad, og fortsetter:

- Hun er nok ute to til tre uker - med bra flyt på opptreningen. Vi vurderer å låne en keeper for den perioden. Vi får se hvordan det går. Jeg skal bruke nettverket mitt. Det å reise rundt på dette nivået med én keeper er ikke optimalt. 

Alma Hasanic Grizovic var med Storhamar-jentene til Molde, og skal være med til Trondheim onsdag.

- Hun er med som coach og støtte for Inga Presker. Det er veldig bra, og sier mye om henne, sier Arne Senstad.

Dermed tyder det meste på at Alma Hasanic Grizovic mister kampene mot Byåsen, Tertnes og Oppsal. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.