Målvakten kom tilbake fra landslagssamling med Montenegro i forrige uke med en kneskade. Fredag gjennomførte 27-åringen undersøkelser på det plagede kneet. Der kom det fram at hun har fått en tydelig rift på menisken.

– Foreløpig er det usikkert hvor lenge hun blir ute, sier Arne Senstad.

Sårbare

Inga Presker sto godt mot Gjerpen i midtuka da Storhamar avanserte til kvartfinale i cupen. Senstad føler seg trygg på at reservekeeperen kan gjøre en god figur mot Molde søndag.

– Inga har gjort en strålende jobb da hun har fått sjansen og er kapabel til å redde oss i kampene framover. Det bekymrer meg ikke at hun må stå noen kamper nå, sier treneren.

Noe som bekymrer mer, er sårbarheten rundt keepersituasjonen.

Dersom laget må klare seg uten Hasanic Grizovic i lang tid framover, vil Presker være den eneste keeperen som laget har til rådighet.

– Vi har rett og slett ingen andre, men har egentlig ikke råd til å reise rundt med bare én målvakt. Risikoen er altfor stor til at vi kan holde på sånn. Det skal ikke mer til enn at Inga tråkker feil på en ball under oppvarming for eksempel. Da må vi plutselig bruke en utespiller i mål, sier Senstad, og legger til:

– Den situasjonen der er ganske kritisk.

Et naturlig tredjevalg på keeperplassen ville vært å hente inn en keeper fra klubbens yngre avdeling.

– Men hun som har vært backup-løsningen vår og tredjekeeper er skadet hun også, forteller Senstad.

Må vurdere signering

En ortoped skal vurdere omfanget av menisk-riften til Hasanic Grizovic. Dersom skaden er så alvorlig at hun blir satt ut av spill i lang tid framover, vil klubben vurdere å hente inn en erstatter.

– Da er vi nødt til å agere, og det raskt i så fall. Er vi nødt til å hente inn noen på lån så gjør vi det.

Storhamar har vunnet tre av tre kamper i seriesammenheng og nådd kvartfinale i NM.

– Klart jeg er fornøyd med oppstarten. Det har vært utfordrende å til stadighet ha så mange folk ute. Samtidig mener jeg vel at de kampene vi nå har vunnet, er sånne kamper vi er nødt til å vinne, sier han.

Heidi Løke er skikkelig på gang, og onsdag var Kamilla Sundmoen tilbake på håndballbanen igjen. Senstad gledet seg stort over å ha fjorårets toppscorer tilbake.

– Det var som en åpenbaring å få Kamilla tilbake igjen. Jeg ble vanvittig imponert over det hun leverte, etter alt hva hun har vært igjennom den siste tiden. Hun hadde nok litt nerver, men det var helt rørende å se hvordan hun løste det.

Flere tilbake

Malene Aambakk, Kristin Høybakken og Martine Hovden har slitt med skader den siste tiden, men torsdag meldte alle tre seg friske og treningsklare igjen.

– Det betyr at vi er styrket betraktelig i bredden. Nå får jeg mulighet til å rullere litt i troppen. Med unntak av keeperplassen, synes jeg troppen ser meget bra ut nå, sier Arne Senstad.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.