– Jeg så henne i en kamp for to-tre uker siden. Framgangen fra da til nå er stor. Jeg spurte henne før treningen fredag om jeg skulle behandle henne som broren (Frank, landslagsspiller under Pettersen). Hun svarte ja, sier Pettersen til NTB.

– Det er mye større fart i beina på henne nå. Hun glapp noen baller i starten. Det er jo egentlig ikke så rart: En herrehåndball er større enn den jentene bruker. Hun klarte seg meget bra. På spøk sa jeg til henne «at hadde vi tatt bort puppene dine, ville ingen sett at du var jente». Så sterk var hun.

Løke står nå fritt til å bruke Sandefjords herrelag framover. – Hun kan komme akkurat når hun vil. Jeg vil tro disse øktene fører henne veldig fram, sier Pettersen.

Trolig blir det Løke og Kari Brattset som tar de to linjespiller-plassen i VM-troppen.

Løke ble mamma for annen gang for vel tre måneder siden. Hun var tilbake på banen på trening med Storhamar på rekordtid. Nå kjemper hun for plass i VM-troppen til mesterskapet i Tyskland i desember.

– Jeg tror det vil hjelpe meg og være fin trening å spille med gutta på noen økter. Jeg gjorde det litt for mange år siden da jeg var ung, sa Løke til NTB for et par uker siden.

Tidlig i november tas VM-troppen på 16 ut. Disse spillerne skal også gjennom en 4-nasjonersturnering på Sotra rett i forkant av verdensmesterskapet.

Norge er tittelforsvarer i VM.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.