Aleksandra Zimny, som ankom Boligpartner Arena kun minutter før torsdagens trening, fikk ingen optimal oppladning til sin første økt med Storhamar.

Likevel klarte hun å imponere trener Arne Senstad.

– Jeg ser et enormt potensial i henne. Vi skal ikke trekke for mange slutninger etter den første økta, men jeg ser at det er mye power i spillet hennes. Hun er nesten 1.90 høy, og jeg gleder meg til å jobbe med henne, sier Senstad til HA-sporten.

håp for framtiden

Senstad tror den polske bakspilleren vil bli en bedre spiller i løpet av tiden i Storhamar.

– Hun er ikke er ikke ferdig med å utvikle seg, og jeg ser at det er ting å ta tak i. Jeg håper hun kan være en viktig toveisspiller for oss, sier Senstad.

Han legger til:

– Hun har spilt mest forsvar i Szczecin, der hun har byttet mye forsvar/angrep. Men hun har en voldsom rekkevidde i armen når hun først kommer til offensivt. Og defensivt er det litt basketforsvar, så det er absolutt ting å jobbe med, sier han.

bra energi

Zimny, som spilte mot nettopp Storhamar da laget var i Polen før forrige sesong, var fornøyd etter den første økten.

– Jeg har fått et godt førsteinntrykk av laget. Det var mye energi her, og det liker jeg, sier hun.

Da Zimny blir spurt om hvilken rolle hun ser for seg i laget, svarer hun ydmykt.

– Jeg håper å kunne bli bedre og bedre for hver trening. Det er nok rollen jeg må ta her. Jeg håper å kunne lære mye.

Hun beskriver seg selv som en offensiv spiller.

– Jeg er en god skytter, men jeg liker også godt å spille forsvar. Det er mine to sterkeste sider på banen. Og det ønsker jeg å vise alle Storhamar-fans, sier Zimny.

fornøyd med treningene

Da Storhamar røk mot Vipers Kristiansand i semifinalen i vår, var Senstad klar på at Storhamar skal kjempe helt i toppen denne sesongen.

Og han er fornøyd med hvordan laget har respondert etter at de begynte å trene sammen i forrige uke.

– Vi har fortsatt noen spillere ute med skader, men det har vært bra trøkk på trening så langt. Og i dag var vi nok til å trene litt håndball også, ikke bare kjøre hardtrening.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.