Storhamar har opplevd noen tunge uker, der de har tapt fire av fem kamper. 

Onsdag så laget ut til å gå mot enda et tap, da Gjerpen ledet 22-17. 

Men så startet Storhamar en ellevill opphenting.

- Vi får en god periode der i midten av andre omgang. Vi snakket om at vi måtte tåle å få noen på trynet, og jeg synes vi responderer bra. Jentene ville virkelig vinne, sier Arne Senstad til HA-sporten.

Les også: Storhamar jakter ving og bakspiller

Han forteller at laget var forberedt på en tøff kamp, der Gjerpen fort kunne få en del scoringer.

- Da vi møtte Gjerpen sist, vant vi med 45-30. Vi sa før kampen av vi måtte være forberedte på å slippe inn en del scoringer, men at vi måtte opp og fram. Og det synes jeg vi gjør, sier han.

Hanne Rudjord kom inn da laget slet som mest, og hun vartet opp med fire redninger på ni skudd.

- Det var utrolig morsomt å komme inn og redde noen skudd. Forsvaret fikk satt seg, og da satt det bra. Det var sinnssykt morsomt, sier hun.

Hawaii-start

Storhamar ledet 5-6 etter de første 12 minuttene i Skien.

Gjestene kom best i gang, og de ledet 2-0 etter et drøyt minutt, men så våknet hjemmelaget, og kampen bølget fram og tilbake.

Da Gjerpen-spillerne fikk skrudd inn siktet, begynte også scoringene å komme på rekke og rad. Og etter 18 minutter viste lystavla 10-8 til vertene. 

Storhamar kjempet seg tilbake i kampen, slik at det sto 10-10. Men igjen rykket vertene fra. 

Varierte

Etter pause gikk det fra vondt til verre for Arne Senstads jenter: Forover slet spillerne hans stort, mens i den andre enden scoret Gjerpen på fem av fem skuddforsøk. 

Så byttet Gjøvik-mannen keeper, og unge Hanne Rudjord stengte kassa bak. Tonje Enkerud og Martine Hovden sto for to raske scoringer hver, og plutselig var det kamp igjen.

Ellen Marie Folkvord, Malene Aambakk og Betina Riegelhuth banket inn scoringer på rekke og rad. Dermed var kampen snudd i løpet av sju effektive minutter. 

På tampen fortsatte Aambakk å sette inn scoringer, mens Rudjord gjorde flere gode redninger. 

Storhamars lag: Maria Jektvik Aarstad, Hanne Rudjord (målvakter), Kamilla Sundmoen (4), Malene Aambakk (6), Hilde Egset (1), Ellen Marie Folkvord (5), Astrid Holstad (3), Tonje Enkerud (5), Maria Jektvik Aarstad, Tina Engan, Lise Binger, Betina Riegelhuth (4), Moa Fredriksson, Martine Hovden (2). 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00