Storhamar har opplevd noen tunge uker, der de har tapt fire av fem kamper. 

Onsdag så laget ut til å gå mot enda et tap, da Gjerpen ledet 22-17. 

Men så startet Storhamar en ellevill opphenting.

- Vi får en god periode der i midten av andre omgang. Vi snakket om at vi måtte tåle å få noen på trynet, og jeg synes vi responderer bra. Jentene ville virkelig vinne, sier Arne Senstad til HA-sporten.

Les også: Storhamar jakter ving og bakspiller

Han forteller at laget var forberedt på en tøff kamp, der Gjerpen fort kunne få en del scoringer.

- Da vi møtte Gjerpen sist, vant vi med 45-30. Vi sa før kampen av vi måtte være forberedte på å slippe inn en del scoringer, men at vi måtte opp og fram. Og det synes jeg vi gjør, sier han.

Hanne Rudjord kom inn da laget slet som mest, og hun vartet opp med fire redninger på ni skudd.

- Det var utrolig morsomt å komme inn og redde noen skudd. Forsvaret fikk satt seg, og da satt det bra. Det var sinnssykt morsomt, sier hun.

Hawaii-start

Storhamar ledet 5-6 etter de første 12 minuttene i Skien.

Gjestene kom best i gang, og de ledet 2-0 etter et drøyt minutt, men så våknet hjemmelaget, og kampen bølget fram og tilbake.

Da Gjerpen-spillerne fikk skrudd inn siktet, begynte også scoringene å komme på rekke og rad. Og etter 18 minutter viste lystavla 10-8 til vertene. 

Storhamar kjempet seg tilbake i kampen, slik at det sto 10-10. Men igjen rykket vertene fra. 

Varierte

Etter pause gikk det fra vondt til verre for Arne Senstads jenter: Forover slet spillerne hans stort, mens i den andre enden scoret Gjerpen på fem av fem skuddforsøk. 

Så byttet Gjøvik-mannen keeper, og unge Hanne Rudjord stengte kassa bak. Tonje Enkerud og Martine Hovden sto for to raske scoringer hver, og plutselig var det kamp igjen.

Ellen Marie Folkvord, Malene Aambakk og Betina Riegelhuth banket inn scoringer på rekke og rad. Dermed var kampen snudd i løpet av sju effektive minutter. 

På tampen fortsatte Aambakk å sette inn scoringer, mens Rudjord gjorde flere gode redninger. 

Storhamars lag: Maria Jektvik Aarstad, Hanne Rudjord (målvakter), Kamilla Sundmoen (4), Malene Aambakk (6), Hilde Egset (1), Ellen Marie Folkvord (5), Astrid Holstad (3), Tonje Enkerud (5), Maria Jektvik Aarstad, Tina Engan, Lise Binger, Betina Riegelhuth (4), Moa Fredriksson, Martine Hovden (2). 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.