Det har vært avholdt styremøte på Sveum i dag, og nå er det klart at Kevin Knappen er ferdig som Brumunddal-trener.

Knappen møtte opp tidlig i dag, og han var ikke kledd for å lede lagets trening. Knappen møtte opp i 16.30-tiden, og de har nå kommet til enighet om å avslutte samarbeidet.

Leder i Brumunddal Sigbjørn Johnsen og sportslig leder Hans Ødegård fortalte spillerne om situasjonen like før lagets trening, før Knappen selv tok avskjed med spillerne kort tid etterpå.

Knappen får ikke lede HamKam mot Brumunddal 22. mai.

- Kontrakten gjelder fra neste uke, og jeg har ingen ytterligere kommentarer til det som står i pressemeldingen, sier han.

SE OGSÅ: Her snakker Knappen om HamKam-ryktene

Her er pressemeldingen fra klubben:

Brumunddal Fotball har besluttet å fristille Kevin Knappen fra hans trenerkontrakt med klubben gjeldende fra 25. mai 2016. Kontrakten hadde utløp 31.12.2016.

Dette er hverken en ønsket situasjon eller en situasjon som Brumunddal Fotball har tatt initiativet til. Dette er en følge av et ønske fra Kevin Knappen og Hamkam om å gå i forhandlinger om en treneravtale på bakgrunn av at Hamkam avsluttet avtalen med sin hovedtrener.

Brumunddal Fotball har lagt til grunn at Kevin Knappen uansett ikke ønsket å fullføre sin kontrakt med klubben. Brumunddal Fotball valgte derfor å gå i dialog med Hamkam om en avtale som gir klubben noe tilbake. Denne avtalen har både en økonomisk og en sportslig del.

Kevin Knappen har gjort en meget god jobb i den tiden han har vært i klubben. Brumunddal Fotball beklager at en fristillelse av treneren nå, var den eneste og etter omstendighetene beste løsningen på saken.

Fred Leo Nysæter overtar som hovedtrener for Brumunddal Fotball og leder laget inntil videre fra og med i dag.

Brumunddal 18.5.2016

Styret

Nå har også HamKam bekreftet at Knappen er klar for Briskeby-klubben: 

Kevin Knappen er i dag tilsatt som ny hovedtrener i HamKam Fotball, og vil tiltre stillingen 25. mai 2016.  Kontrakten løper ut sesongen 2018.

HamKam Fotball har også kommet til enighet med Brumunddal Fotball om hvordan Knappens kontrakt med Brumunddal Fotball skal avsluttes både praktisk og økonomisk.

HamKam Fotball vil rose styret i Brumunddal Fotball for å være løsningsorienterte i en vanskelig sak mellom to naboklubber og konkurrenter.

HamKam Fotball er svært fornøyd med å få Kevin Knappen på plass, og tror han kan bidra til at klubben kan nå sine mål på både kort og lang sikt.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.