Ottestad hang med i 72 minutter. Da var det tomt med krefter og HamKam fikk en enkel oppgave til slutt.

At det ikke ble flere enn seks mål i denne kampen, er nesten ikke til å tro. HamKam hadde nok sjanser til å score både fem og seks mål til. Ottestad sløste også med sjansene. Simen Haugen var alene med keeper to ganger, uten at det ble mål. 

På stillingen 1-1 vartet HamKams keeper Truls Hovelstuen Blystad opp med tre kvalifiserte redninger og holdt HamKam inne i kampen.

Da det gjensto 20 minutter, gikk rullegardinen ned for hjemmelaget. Da var det slutt på kreftene og HamKam fikk det enkelt. Fire fine mål på de siste 20 minuttene, var ikke ett eneste mål for mye.

Best på hjemmelaget var midtstopper Ruben Krogstad, med Lars Palfi som en god nummer to.

På HamKams lag var Truls Jevne Hagen den klart beste utespilleren. HamKams keeper Truls Hovelstuen Blystad vartet opp med flere gode redninger, og kan være svært så fornøyd med egen innsats.

 - Vi spilte godt i perioder og vant til slutt fortjent, sier HamKams trener Igor Orlic.

Ottestads trener Leif Nordli sa det slik etter tapet.

 - Vi var godt med og kunne fort ha gått opp i ledelsen på stillingen 1-1. Dessverre så gikk vi tom for krefter og HamKam vant til slutt fortjent, sier trener Leif Nordli. 

Målscorer for hjemmelaget var Lars Palfi. 

For HamKam scoret Valentin Blaka og Nicolai Michaelsen to mål hver, mens Ole Erik Midtskogen scoret et mål.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.