– Når produktet ikke er godt nok, så slutter folk å følge med. Det er ikke mange som er lojale i tykt og tynt, og det ser du innen alt, forteller Vaagan Moen.

Nå drømmer han om en sesong som vil gi sportslig suksess, og en sesong med flere på tribunene.

– Jeg ønsker å gi supporterne gode opplevelser, sånn at de fortsetter å være lojale mot oss, og at vi kanskje får med enda flere. Jeg vil at de hele tiden ser en progresjon i det arbeidet vi legger ned, forteller han.

Han forteller at han selv og spillerne ikke krever noe av supporterne og tilskuere.

– Vi krever ingenting. Det er vi som er produktet og skal levere. De som vil støtte oss får støtte oss. Vi skal vise hva vi står for som klubb og lag, smiler han.

– Men jo flere tilskuere som kommer, jo artigere er det. Det betyr jo masse, forteller han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.