Mens HamKam fortsetter å imponere på banen, leter klubben parallelt med å finne en spiller som kan forsterke dem.

Les også: Ivar Sollie Rønning (24) scoret sitt 7. og 8. mål for sesongen, men han er ikke interessert i klubbskifte dersom det blir aktuelt

– Det er riktig at vi ser etter en spiller som kan komme inn i løpet av sommeren, sier Kevin Knappen til HA-sporten.

leter bredt

Knappen ønsker ikke å avsløre hvor HamKam ser etter spilleren.

– Vi leter lokalt, nasjonalt og i Skandinavia, forteller han.

Etter det HA-sporten erfarer, skal det dreie som en spiller som kan brukes som kant og spiss i Knappens 4-2-3-1-system.

– Jeg kommer ikke til å avsløre hvilken posisjon vi ser etter. Men jeg kan si dette: Når vi nå ser etter en spiller, skal det være en som kan gå rett inn og gjøre oss bedre. Vi henter ikke en som kan fylle opp stallen.

tøff høst

Knappen ønsker å styrke stallen, slik at laget står bedre rustet mot høsten.

– Vi vet at sesongen er lang. Nå har vi også hatt Simen Bolkan Nordli ute. Og da ser vi at det kan være greit å ha flere spillere å velge, sier han.

Og 40-åringen er klar på at HamKam ikke kan sjanse med spilleren.

– Når vi skal hente en spiller, er vi nødt til å treffe, sier HamKam-treneren.

fort briskeby

Kamma har tatt 15 av 15 mulige poeng på hjemmebane så langt i år. Og de har også 10–0 i målforskjell.

– Hjemme har vi vært ekstremt solide i hele år. Vi slipper nesten ikke til sjanser, forteller Knappen.

Lørdag scoret endelig Kevin Beugré igjen.

– Det er viktig for oss at spissene våre scorer. Vi ble bedre og bedre utover i kampen. Det er noe av det jeg tar med meg fra den kampen, sier Knappen, som roser Truls Jevne Hagens comeback på høyrebacken.

– Det er ingen krise for oss å bruke Truls på siden. Han kjenner den rollen godt, og han får brukt styrkene sine godt der. Han er trygg og god med ballen, og innleggsfoten hans er god og et farlig våpen, sier han.

Rise-skade

Søndag gikk John Anders Rise skadet av banen mot Ottestad.

– Han har slitt med en vond legg den siste tiden, men han har stort sett trent. Jeg vet ikke noe mer nå, sier Kamma-treneren.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.