La Manga: Bare noen timer før start avslører Vålerenga-treneren at hankommer til å spare noen av de anntatt beste spillerne mot HamKam i kampen somvise på TV2 Sumo klokka 20.00 i kveld.

- Vi stiller med et ungt lag som kompletteres med noenrutinerte spillere. Nå har vi muligheten til å se mange av de unge samtidig ogpå den måten få noen svar på hva de står for. Likevel er jeg sikker på at viskal stille med et så bra lag at det blir en god kamp for HamKam, sier Rekdal ivideointervjuet.

henrik hamkam.jpgHan forteller også at Lars Hirschfeldt, André Muri og MortenBerre blir å finne i startoppstillingen. Det samme blir mye omtalte HermanStengel.

- Doffen Hæstad, Simon Larsen og Nikolai Høgh kommer nokogså til å spille litt, sier Rekdal.

Klikk på videoen for å se hele videointervjuet med Kjetil Rekdal.

 

 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.