Espen Olsen har vært tydelig på at han gjerne tar med seg midtstopperen til HamKam. Strømnes og Olsen jobbet sammen som trener og kaptein i Strømmen før 31-åringen reiste videre til Eliteserien og Stabæk før forrige sesong.

LES OGSÅ: Har siktet seg inn på to stopperalternativer

Godt forhold

– Olsen hjalp meg til å bli en eliteseriespiller og la til rette da interessen dukket opp, sier Strømnes til HA-sporten, og understreker at han har et veldig tett og godt forhold til Kamma-sportssjefen.

De snakker fremdeles sammen flere ganger i uken, og erkjenner at HamKam har vært et tema.

Slik uttalte Olsen seg om Strømnes for en drøy uke siden:

– Steinar er en sånn type som vi ser etter. Nå er det slik at han har kontrakt med Stabæk, men vi har pratet sammen. Vi er ikke i posisjon til å kjøpe spillere, så jeg vet ikke hvor sannsynlig dette er. Men vi får se, sier Olsen.

Hovedpersonen selv kan ikke si med sikkerhet hvilken klubb han er i neste sesong, men utelukker samtidig ikke at HamKam kan være aktuelt.

– Sesongen i Stabæk starter ikke før neste fredag og jeg har derfor ikke tatt stilling ennå til hvordan det blir neste sesong. Jeg har to sesonger igjen på kontrakten med Stabæk, også får jeg ta ting dersom det dukker opp noe konkret, sier Strømnes.

LES OGSÅ: Aktuelt å hente Strømmen-spillere

Skadeplaget

Denne sesongen har vært preget av lite spilletid og skader for ham.

– Det ble ikke slik jeg håpet på. Jeg fikk lite spilletid og det ballet etter hvert på seg med skader. Nå er jeg 31 år og må selvsagt spille. Jeg ønsker alltid å spille uansett hvor jeg er, sier han.

Torsdag uttrykte sportssjef Olsen viktigheten av å ha is i magen i spillerjakten for å sikre seg best mulige spillere.

– Foreløpig har Stabæk sagt at de ikke vil la ham gå, så slik det er nå så nærmer vi oss ingen løsning. Vi ser på andre alternativer. Men så får vi se hva som skjer, sier Olsen om sin tidligere elev.

LES OGSÅ: Skal ha to spisser – og sikter høyt

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.