Sogndal startet kampen best og satte tidlig et visst press på HamKam, som likevel ikke ga seg uten kamp. Sogndal-trykket resulterte etter hvert i scoring og 1-0, signert Mahatma Otoo. 

Baklengsmålet så ut til å gi de tilreiste en vitamininsprøytning, og HamKam fikk etter hvert holde en del på ballen. Mot slutten av den første omgangen, resulterte det i utligningsmålet til 1-1. Emil Sildnes forserte framover forbi et par spillere før han fyrte av fra distanse og scoret. 

Også i den andre omgangen gikk HamKam ut i et høyt tempo og dominerte ballbesittelsen. Hjemmelaget la seg lavt, og ble presset lenge. 

Etter hvert kom uttellingen, da innbytter Daniel Bekkevold kriget inn en 2-1-ledelse med fem minutter igjen av kampen. Det så ut som om HamKam hadde god kontroll, og de fleste trodde seieren skulle bli HamKams. 

I det siste spilleminutt kom dog utligningen for Sogndal, som jublet som om de skulle vunnet. 

- Resultat teller lite i treningskamper, men jeg synes vi gjør en solid opptreden. Etter de første 15 minuttene er vi gode og spiller oss bedre og bedre inn i kampen. Da vi etter vært får score 2-1, burde vi også vunnet kampen, sier Vegard Skogheim til HA etter kampen. 

FØR KAMPEN

Etter Viktor Adebahrs tidlige scoring sist, vant HamKam 1-0 over Ull/Kisa i årets første test. 

- Dette var en bra start på den nye sesongen. Vi gjør en bra innsats, og presser dem aggressivt og godt. Vi har en del å gå på i etablert angrep, men det er ikke så rart med så mange nye spillere og juniorer på banen. I dag produserer vi nesten et tosifret antall sjanser, og vi burde vunnet med flere mål, sa Vegard Skogheim etter den kampen. 

I kveld har HamKam tatt turen over Filefjell for treningskamp mot Sogndal. Det søker Kamma-treneren flere gode svar. 

- Vi var ikke veldig gode i etablert angrep mot Ull/Kisa og der ønsker jeg å se bedring til denne kampen, sier han. 

Emil Holst, Lars Øvernes, Magnus Sylling Olsen, Fredrik Sjølstad og Kristian Wirstad er ikke med grunnet skade og sykdom. Pekka Lagerblom sto over mot Ull/Kisa, men er tilbake i dag. 

Kampstart er klokken 19.00. 

HamKam (4-2-3-1):

Christian Aarbogh Bjerke - Truls Jevne Hagen, Håkon Aalmen, Christophe Psyché, John Anders Rise - Pekka Lagerblom, Aziz Idris - Viktor Adebahr, Emil Sildnes, Henrik Lehne Olsen - Tore Andreas Gundersen.

 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00