De to 1. divisjonskollegene Mjøndalen og HamKam spilte 1-1 på Nedre Eiker lørdag.

HamKam hadde ett skikkelig angrep i 1. omgang mot Mjøndalen. To minutter før pause fikk Fredrik Sjølstad ballen i høyre flankeposisjon. Han gikk innover på banen og skjøt med venstrefoten. Ballen gikk inn i nettmaskene bak Mjøndalens keeper, og det var bare å stille opp på midten igjen.

Mjøndalen trodde de kunne juble for uttelling to ganger i 1. omgang, men begge scoringene ble annullert.

HamKam spilte seg opp etter pause, men sjansefarlige var de ikke. Det var Mjøndalen som fant veien til nettmaskene da Erik Midtgarden kom alene med Lars Øvernes og utlignet til 1-1. Dette skjedde i en periode da Truls Jevne Hagen var skadet, og HamKam fikk ikke satt inn på en ny spiller før Mjøndalen scoret.

På HamKams lag leverte Christophe Psyché en solid kamp i midtforsvaret, mens Fredrik Sjølstad var mest ok av de offensive spillerne.

HamKam skal ut i ny treningskamp førstkommende onsdag. Da er det Brumunddal som er verter.

 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.