Treningsleiren til Tyrkia ble droppet. Nå blir det altså Spania-tur i stedet. Assistenttrener Chris Twiddy tror det blir veldig bra. De reiser søndag og kommer hjem lørdag. De skal bo i Albir, som ligger rett nord for Alicante. Treningsanlegget ligger rett utenfor byen.

– Dette blir bra. Alle spillerne blir med, med unntak av Niko Mickelson, som er opptatt med landslagssamling. Det skal bli godt med litt varme, og så skal vi terpe på detaljer inn mot seriestarten, sier Chris Twiddy, som også mener det sosiale er viktig på en slik tur.

– Vi har en bra stamme fra forrige sesong, men vi har også fått inn flere nye spillere, og det er viktig at de blir godt integrert i spillergruppa. En sterk gruppe er viktig i en lang sesong, sier Chris Twiddy.

HamKam har hentet Lukasz Jarosinski, Ruben Alegre, Juan Manuel Cordero, Petter Vaagan Moen og Kevin Beugré foran denne sesongen.

Alt på kunstgras

HamKam skal både trene og spille fredagens kamp mot 2. divisjonslaget Fana på kunstgras. Fana, som har Patrik Hansson som trener, er ikke i samme avdeling som HamKam.

– Vi skal spille aller flest seriekamper på kunstgras, og da vil vi ha mest mulig av oppkjøringen på kunstgras også. Det er et kjempefint anlegg i Albir.

Chris Twiddy er fornøyd med mye av det han har sett i treningskampene. I helga slo de Raufoss 2–1 borte, etter scoringer av Kevin Beugré og Valentin Blaka.

Tidligere har de også slått 1. divisjonslaget Elverum. Da ble Ivar Sollie Rønning matchvinner. Den kampen ble også spilt borte.

– Veldig solide defensivt

– Jeg synes at vi har vært solide offensivt, selv om det var litt rufsete i en omgang mot Raufoss. Defensivt har det vært veldig solid. Vi har ikke sluppet inn spillemål ennå. Det har vært ett baklengsmål på corner, i tillegg til ett straffespark, sier Chris Twiddy, og fortsetter:

– Vi har fått inn fine typer, gode spillere, som er med på å løfte laget. Det blir veldig spennende framover, sier Chris Twiddy.

1. april skal HamKam møte Fu/Vo på Børstad. 8. april venter Hødd på Høddvoll i den siste treningskampen før seriestart.

HamKam møter Asker borte i den første seriekampen 17. april. Det blir lokaloppgjør mot Brumunddal på Briskeby 23. april.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.