• ALLTID VENNER: Drøbak-kompisene Maximilian (12) og Ludvig (11) spilte for hvert sitt Drøbak/Frogn-lag i smågutter 2001-finalen på Briskeby. Vennskapet besto styrkeprøven. FOTO: MIkkel Torpen Hokstad

Les saker og se videoer fra de øvrige finalene her.

Drøbak/Frogns Maximilian Dahl (12) og Ludvig Støre Halvorsen (11) trener sammen fem ganger i uka. Da Briskebyturneringas sluttspill for 2001-modellene skulle kulminere i en finale på Briskeby, sto de likevel på hver sin banehalvdel.

Drøbak/Frogn svart og Drøbak/Frogn grønn tok seg nemlig begge til klassens store finale.

- Det var litt kjipt. Vi trener sammen to timer fem ganger i uka, og kjenner hverandre godt, så det hadde vært gøy å møte noen andre i finalen på Hamar, sier Ludvig. 

Maximilians lag sikret seieren på Briskeby, og selv om guttene er kompiser til vanlig, sparte de ikke på kruttet i den avgjørende kampen.

- Det ble fight, forteller Maximilian. 

- Men dere er venner igjen nå, eller?

- Vi er venner hele tiden, vi, smiler Ludvig.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.