Markus Solbakken og Nicholas Mickelson utgjør to av tre nominerte til årets talent i PostNord-ligaen.

Thomas Kinn fra Vard Haugesund, som spiller i avdeling 2, er tredjemann på nominasjonslisten.

Prisen ble delt ut for første gang i 2016, da Nest-Sotra-keeper Kasper Nilssen stakk av med prisen.

Vinneren kunngjøres i løpet av neste uke.

Tidligere denne sesongen tok HA-sporten en ringerunde til samtlige trenere i 2. divisjon avdeling 1. Da mente flertallet av trenerne at Markus Solbakken var avdelingens største talent.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.