Magnus Sylling Olsen kom til HamKam foran denne sesongen, men nå er han utlånt til Mjøndalen. Sylling Olsen har i utgangspunktet kontrakt med HamKam også neste sesong, men nå skal han i første omgang spille for bruntrøyene i høst.

Mjøndalen spiller i kveld mot Fredrikstad i Fredrikstad, og kanskje får Sylling Olsen sin debut allerede da.

Nye spillere inn

Søndag ble altså Magnus Sylling Olsen klar for Mjøndalen, mens Andreas Hollingen (Molde) og Sebastian Stenqvist (Jonsered) blir HamKam-spillere ut sesongen.

Det har vært travle dager for Svein Inge Haagenrud. Sent søndag kveld fikk kan på plass to nye spillere. Totalt har HamKam skaffet seg ni nye spillere i sommer.

– Hollingen (født i 1994) er en talentfull midtbanespiller fra Molde, mens Stenqvist er en spiss fra svenske Jonsered, forteller Haagenrud.

Før helga ble Daniel Bekkevold utlånt til Elverum, før Magnus Sylling Olsen søndag ble klar for Mjøndalen ut sesongen. Moelvens Lars Brotangen har bestemt seg for å bli i moderklubben, og har takket nei til muligheten for spill i 1. divisjon i HamKam.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.