Men Stian Aasen har takket nei både til HamKam og på forespørsler fra andre klubber.
Han har i stedet valgt jobb ved Norsk Toppidrettsgymnas (NTG) i Kongsvinger i kombinasjon med trenerjobb i Braskereidfoss, skriver han på sin egen nettside.
Etter det HA-sporten erfarer var det lønnsbetingelsene fra HamKam som skal ha vært for dårlige. De skal ikke ha matchet tilbudet Stian Aasen fikk fra jobb ved NTG og som trener for Braskereidfoss.
Også tidligere HamKam-spiller Frode Birkeland søkte jobben som juniortrener og analyseansvarlig i klubben, men fikk på et tidlig tidspunkt, beskjed om at han ikke var aktuell for jobben.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.