(Nybergsund - HamKam 3-4)

HamKam har fått mye pepper etter at de kollapset mot Gjøvik-Lyn for sju dager siden. I dag svarte laget på kritikken.

- Vi viser karakter, og det er så deilig å se, sier Kevin Knappen.

ga bort ledelsen

Det sto 2-2 etter de første 45 minuttene i Nybergsund.

HamKam dominerte kampen fra start, og det var fortjent da Saihou Jagne sendte laget i føringen.

Like etterpå doblet Kamma ledelsen: Truls Jevne Hagen slo et nydelig innlegg, og i boksen var Jagne totalt overlegen. Han headet ballen kontakt forbi en sjanseløs Borger Thomas.

- Terningkast 7-innlegg, sier Truls Jevne Hagen med et glis etter kampen. 

Men da Kamma så som best ut, skulle reduseringen komme. En lang ball ble slått bak forsvaret, og Kaimar Saag dyttet kula forbi en feilplassert Lars Jendal og inn i det tomme buret.

John Anders Rise måtte ut med brudd i nesa på slutten av omgangen, og Franck Semou tok plassen hans på backen mens Thobias Ndungu gjode seg klar til å komme inn. Semou ble kjørt karusell med av Remond Mendy, før han banket ballen opp i motsatt kryss.

Dermed 2-2 til pause.

kalddusj

Det tok ikke lang tid før vertene satte inn 3-2. Awat Peyghamberejad fikk stå umarkert og sette inn 3-2 - på et passivt Kamma-lag.

Men gjestene ga seg ikke, og det det Marius Hagen som ga de rundt 15 bortesupporterne grunn til å juble. Midtbanesliteren rev seg løs på bakre stolpe og banket kula kontant i nettet.

Kaptein Francois Yabré satte HamKams fjerde mål. En corner ble headet ut av Sundet-boksen, og Thobas Ndungu sleivet kula inn. Det sto Yabré alene på bakre, og han satte foten på ballen, og dermed var Thomas totalt utspilt.

Nybergsund jaktet scoring på tampen, og de fikk en scoring annullert på overtid. En Sundet-spillet lå i boksen, og dommerne mente han var en del av spillet.

- Jeg visste ikke engang at det var det de blåste på, jeg, sier Lars Jendal.

- Det er fryktelig surt at vi ikke får den, men vi kan takke oss selv, sier Nybergsund-trener Ola Brenden. 

Før kampen:

I dag skal HamKam prøver å reise seg etter 2-2-flausen mot Gjøvik-Lyn fra forrige helg, og det er en revansjelysten gjeng som har tatt veien opp til Nybergsund.

- Jeg ønsker svar etter det som skjedde i forrige kamp, og jeg forventer at gutta tar krigen. Det er et lokaloppgjør, og det bør være motivasjon nok, sier Kevin Knappen.

Ivar Sollie Rønning ble ikke drillet på trening i går, men han står oppført på dommerkortet i dag. Det er uvisst hvor lenge trønderen kan spille.

HamKams lag (4-4-1-1): LarsJendal - Truls Jevne Hagen, Francois Yabré, Marius Bratberg Lund, John Anders Rise - Simen Bolkan Nordli, Marius Hagen, Franck Semou, Emil Dahle - Ivar Sollie Rønning - Saihou Jagne.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.