HamKams Markus Solbakken og Andreas Hippe Fagereng er for øyeblikket på samling med det norske U20-landslaget på Marbella. Torsdag møtte de Frankrike til treningskamp.

Frankrike tok en tidlig ledelse etter kun fire minutter. Halvveis ut i omgangen fikk Norge tildelt straffespark, men Erik Botheim maktet ikke å overliste Frankrikes keeper. I stedet var det franskmennene som økte til 2-0.

Stillingen sto seg helt til det 90. minutt, da Norge fikk tildelt et nytt straffespark.

Denne gangen fikk Markus Solbakken tillit fra krittmerket. HamKams midtbanegeneral gjorde ingen feil og satte inn reduseringen. Det var imidlertid for sent, og Norge tapte oppgjøret 2-1.

Andreas Hippe Fagereng satt på benken hele oppgjøret.

Norge møter Sverige til ny treningskamp mandag.

U20-landslaget er opprettet som en midlertidig pilot ut høsten 2019. Dette er for å tette hull i landslagskjeden. De norske guttenes neste samling er i november.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.