Slovakia - Norge 2-1

Pål Arne "Paco" Johansens lag er denne uken samlet i Albania for å forsøke å spille seg til en plass i eliterunden i EM-kvalifiseringen. 

Onsdag spilte HamKams Markus Solbakken fra start som indreløper da Norge tapte 1-2 mot Slovakia. Etter 76 minutter ble han byttet ut.

Les også: Åpen for klubbskifte neste år.

Slovaken David Strelec scoret begge målene for Slovakia, mens Starts Mikael Ugland reduserte for Norge.

Før samlingen i Albania uttalte trener Johansen at deres klare ambisjon var å kvalifisere seg til eliterundene, men med denne starten blir det vanskelig. G18-landslaget har fremdeles igjen å møte Ukraina og Albania.

Hvert av lagene er fra forskjellige seedingsnivåer. Slovakia var seedet i pulje to, mens Norge kommer fra pulje tre. Ukraina er toppseedet, mens Albania er lavest seedet.

- Jeg har trua på dette laget. De har imponert meg på de siste samlingene og vi har mange solide og gode kamper på rad nå, uttalte Johansen til Fotball.no før kampen onsdag.

Les også: Serie A-klubb med millionbud.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.