Solbakken er ute med sin prisbelønte selvbiografi «Løvehjerte» og i en samtale med Lise Klaveness mandag skal han gå dypere inn i flere temaer foran publikum i kulturhuset.

Overfor HA-sporten forteller han at han også vil komme inn på helt nye ting som ikke står i boka. At han vil komme helt nye avsløringer om ulike garderobehendelser i HamKam, Wolverhampton, Köln og under tiden med Drillos.

– Det vil komme noen nyheter, men jeg håper først og fremst at det er mulig å lære en del av det som kommer fram. Jeg vil fortelle om alle feilene jeg har gjort også. Jeg tror mange kan lære av dem, sier Solbakken og ramser opp barne- og ungdomstrenere, lærere, bedriftsledere og supportere.

Det er opplagt at Solbakken også vil fortelle om sitt forhold til døden, turbulensen med Lukas Podolski, om det han oppfatter som dumme fotballeder, Drillo, kulturforskjeller mellom England og Tyskland og en del godbiter fra tiden i HamKam.

I boka Løvehjerte skriver Solbakken også blant annet om betydningen av å ta vare på leken, spilleglede, om et felles sett med regler, men med åpenhet og tillit som viktige ingredienser.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.