Allerede i dag reiser Christophe Psyché til Sogndal for å prøvespille der i noen dager. HamKam-stopperen ser på det som en strålende mulighet til å få kontrakt med en klubb på høyeste nivå i Norge.

- Det hadde vært fint å spille i Tippeligaen. Jeg er blitt kontaktet av assistenttreneren til Sogndal. Og de ønsket å se meg på trening der. Jeg tror det kan være en god mulighet for meg å få kontrakt der, sier Psyché til HA-sporten.

HamKam har selvsagt ingen motforestillinger mot at Psyché drar til Sogndal nå slik situasjonen er i klubben. Der ønsker de bare å spare mest mulig av lønnsutgiftene nå.

- Det kan være en god løsning både for HamKam og meg at jeg drar til Sogndal nå, sier Psyché.

Gundersen til FFK?

Ellers meldte Tore Andreas Gundersen på sin Facebook-side lørdag at han spiller sin siste kamp for HamKam nå mot Ull/Kisa søndag.

- Jeg har hatt tett dialog med HamKam og de har spurt om jeg vil dra til en annen klubb. Nå har jeg flere muligheter som jeg skal tenke over, sier Gundersen.

Nei til KIL

HA-sporten vet at Gundersen har sagt nei til både Kongsvinger og Brumunddal. Av de 2. divisjonsklubbene som har kontaktet HamKam-spissen, er det bare Nybergsund som fortsatt er blant alternativene han vurderer.

Men Sundet får sterk konkurranse i å signere Gundersen. For etter det HA-sporten forstår er HamKam-spissen aktuell for både Hønefoss og Fredrikstad.

Selv om Hønefoss også har hatt en dårlig første halvdel av sesongen, har de fortsatt økonomiske muskler til å gjøre et forsøk på å klatre oppover på tabellen.

Fredrikstad ligger på 6. plass og er for alvor med i både kampen om kvalikplass og direkte opprykk. Problemet deres er at de scorer for få mål. Der snakkes det om at de trenger en type som kan imot ballen og holde på den slik at laget kan komme etter og skape mer trykk.

Ellers er det ventet at Aziz Idris vil få tilbud fra klubber både i eliteserien og 1. divisjon, men foreløpig har han holdt kortene tett til brystet.

På Jessheim snakkes det mye om hva som skal til for at Ull/Kisa skal berge plassen. Der er det nevnt at de trenger fire forsterkninger, og blant dem som står på listen deres over aktuelle spillere, skal både John Anders Rise og Victor Adebahr være.

Adebahr skal også være interessant for noen svenske klubber.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.