Vegard Skogheim var veldig godt fornøyd med jobben Tore Andreas Gundersen og Vegar Bjerke gjorde etter at de kom inn.
HamKam-treneren fikk se en Bjerke som hadde to gode skuddforsøk, og som skaffet HamKam det andre straffesparket.
Og Tore Andreas Gundersen, som var en trussel offensivt, og en god ekstra midtstopper i sluttminuttene.
- Jeg må skryte av dem. De gjorde en kjempejobb som innbyttere, etter å ha bli vraket for yngre gutter. De kom inn og viste veg for de andre. Gundersen nikket unna alt som kom på slutten, og Bjerke skaffet oss straffespark, i tillegg til å bidra positivt fra sin midtbaneposisjon, sier Vegard Skogheim til HA-sporten.
HamKam-treneren ga Håkon Aalmen sjansen som midtstopper i går på bekostning av Edmir Asani, og Emil Sildnes fikk sjansen fra start som høyre kant. Begge klarte seg bra.
Skogheim var førnøyd med mye i går.
- Det gikk for fort for Kristiansund. Vi klarte å snu kampen, og kom bedre og bedre utover i kampen. Det var godt å se. Det er slik vi ønsker å spille, og det er godt å få det fram, sier HamKam-treneren.
HamKam kunne fort fått 3-1, men Emil Dahle misset alene med keeper helt på slutten.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.