HamKam-trener Vegard Skogheim var fornøyd med lagets prestasjon, men når serien starter håper han spillerne sine vet å score i riktig mål.

- Vi var bra i første omgang. Vi ledet fortjent da. Og så scoret vi to sjølmål i andre omgang. Da var Vålerenga bedre enn oss og de vant kanskje fortjent. Jeg håper vi er ferdige med sjølmålene nå, så får vi score framover i serien, sier Skogheim til HA-TV.

HamKam-treneren mener kampen mot Vålerenga var nyttig for laget hans nå.

- Vi var godt samlet defensivt. Og vi jobber godt i presspillet vårt. Jeg savner fortsatt enda mer ro i pasningsspillet vårt, men dette var veldig god læring for oss, sier Skogheim.

Klikk på videoen for å høre hele intervjuet med Vegard Skogheim. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.