Her får Kent Bergersen beskjed om at John Anders Rise heller ikke kan spille dagens kamp mot Molde 2, på grunn av en vond lyske.

Med Osei Oviasu (lår), Adnan Haidar (lyske), Aleksander Woo Enger (kne), Valentin Blaka (legg), Daniel Bekkevold (kne) og Kristoffer Hagen (tre gule kort) ute i tillegg, har Kent Bergersen litt av en oppgave med å sette opp en startellever.

– må analyseres

– Jeg må sove på det, sa Bergersen etter gårsdagens treningsøkt. Det er ikke rart, når det kun er 14 spillere med proffkontrakt som er skadefrie.

Rise som ble testet fredag, var en viktig brikke for Bergersen til dagens kamp.

– Det er ikke ideelt selvfølgelig, John Anders var mye av nøkkelen til denne kampen. Vi må analysere og se på alle skadene for å finne ut om dette er noe vi kunne vært foruten, sier Bergersen som innrømmer at den tanken har streifet han denne uka.

Mbamba spiller trolig back

– Nå blir det en utfordring med å finne riktig startellever og spillemåte, sier Bergersen som prøvde flere ulike konstellasjoner på gårsdagens trening.

HamKam stiller trolig med disse elleve fra start mot Moldes reserver (4-4-2): Emil Holst–Truls Jevne Hagen, Tobias Ødegård, Syver Karlsen, Christopher Mbamba–Kristian Eriksen, Aziz Idris, Fredrik Sjølstad, Henrik Lehne Olsen–Marius Holt, Bajram Ajeti.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.