HAMAR: - Utrolig kjedelig. Det er bittert og kjedelig.

Sånn beskriver Håkan Malmström skuffelsen sin etter å ha innsett at debuten for HamKam lar vente på seg.
- Synd for ham og synd for HamKam, sier Arne Erlandsen.

- To nye uker
30-åringen jaget en ball langs høyresiden da uhellet var ute.

- Jeg kjente det hogg til i låret på samme sted som sist. Det er litt tidlig å si hvor lenge det går før jeg kan spille igjen, men vanligvis tar det rundt to uker. Jeg får høre hva Hans Noet sier når han får tatt en kikk på det. Kanskje er det en følge av hyppig skifte av underlag og en litt for tøff periode.
To nye uker uten spill var en skikkelig smell for Malmström. I hele vinter har han vært skadefri og han var høyaktuell for å starte på høyrebacken mot Lyn, etter at Truls Hagen ikke har imponert i de to første kampene.
- Det er første gang på mange år jeg ikke har kunnet spille på grunn av skade. At det skjer nå som serien er i gang, er deprimerende. Jeg ville vel vært med og kjempet om en plass på laget. Nå har jeg allerede mistet to kamper, og det liker jeg mildt sagt dårlig.

Pedersen på gang
Mot Brumunddal viste Marcus Pedersen, i andre rekruttkamp på rad, at han er i ferd med å komme i form. Han beveget seg godt, kom til flere avslutninger og smalt til i duellene.

- Nå har jeg endelig hatt en periode uten skader. Jeg har slitt med lyskeproblemer i lang tid, men nå ser det ut til at det er leget. Målet er jo å vise at jeg er god nok for Tippeligaen, og jeg mener det er realistisk, sier Pedersen, som scoret HamKams mål i går.
- Men jeg burde scoret flere. Spesielt i 1.-omgangen hadde jeg gode muligheter. Det er mange gode spisser i klubben og jeg må stå på hardt for å få spille. Det er jeg klar over. Jeg skal virkelig gi alt, lover Pedersen.
- Han viser tegn, men fortsatt er han bak Tommy Øren og Oluwasegun Abiodun i køen. Begge de to klarte seg bra i dag. Det gjør de andre i A-stallen også, men Sebino Plaku har en lang vei å gå, sier Arne Erlandsen.

Nysæter-comeback
To kjappe scoringer av målmaskinen Andreas Løset Johansen (20) i kampens to siste minutter sikret seieren for Brumunddal. Det første var en perle, som gikk i bue over Dyre Ekeberg Schjerve. Avgjørelsen falt like etterpå, da han satte ballen sikkert inn i det lengste hjørnet.

- Det har da blitt noen mål i treningskampene. De kom etter hvert i dag og, selv om jeg kanskje burde puttet på noen før pause, sier Løseth Johansen.
Brumunddal sto kampen bra mot et HamKam-mannskap med sju spillere fra A-stallen.
Det er skikkelig moro for oss å gjøre det så bra mot et så godt lag, men jeg er ikke overrasket. Pila har pekt i riktig retning for oss. At Løset Johansen viser fram goalgetteregenskapene er heller ikke noen overraskelse, sier Fred Leo Nysæther, som gjør comeback denne sesongen.
- Vi fikk ikke tak i alle de rutinerte spillerne vi ville ha. Da spørsmålet kom, var jeg ikke vond å be. Nå har jeg trent for fullt i tre måneder, og fortsatt er fotball utrolig morsomt.

fotballfakta
HamKam 2 - Brumunddal 1-2 (0-0) Treningskamp, Børstad.
Mål: 1-0 Marcus Pedersen (68), 1-1 Andreas Løset Johansen (88), 1-2 Løset Johansen (89).
Gule kort: Srdjan Urosevic, HamKam.
HAMKAMs LAG (4-4-2): Dyre Ekeberg Schjerve - Håkan Malmström (Fredrik Haave Andersen fra 46.), Frode Bjørnevik, Are Petershagen, Vegar Bjerke (Fredrik Johansen fra 46.) - Niklas Solhaug, Srdjan Urosevic, Kristoffer Hagen, Marcus Pedersen - Tommy Øren, Oluwasegun Abiodun (Sebino Plaku fra 46.).
BRUMUNDDALs LAG (4-2-3-1): Maciej Kijewski - Lars Bredo S. Larsen, Håkon Antonsen (Raymond Lundquist fra 65.), Eirik Olssen, Anders Bråthen - Vegard Lund Nes (Fred Leo Nysæter fra 58.), Jim Sørum Johansen - Jens Ola Wien (Erik Sigtbakken fra 65.), Øyvind Melgalsvis Andreassen, Andreas Løset Johansen - Lukas Czycyk (Henrik Hornnæss fra 65.).
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00