Daglig leder Anders Langset er godt fornøyd med å få på plass Sjølstad.

- Vi er veldig glade for det. Det har vært en fair og ryddig prosess, sier Langset.

Nå har HamKam seks mann på kontrakt. I tillegg til Sjølstad er Emil Holst, Truls Jevne Hagen, John Anders Rise, Kristoffer Hagen og Marius Holt klare.

A-laget starter opp sesongen 5. januar.

- Unggutta skal være med fra starten i januar for å vise seg fram. I tillegg kommer det noen prøvespillere, så det skal være nok folk på trening, sier Anders Langset.

Også trener Kent Bergersen er fornøyd med signeringen av Sjølstad:

- Jeg er veldig glad for at nok en brikke er på plass i forhold til neste års stall. Fredrik er en viktig spiller for oss, sier Bergersen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.