Den talentfulle Ottestad-gutten markerte seg i fjorårssesongen som en spennende tilvekst på HamKams A-lag.

99-modellen har imidlertid slitt litt med skader, og han har ikke vært tilgjengelig for grønnbuksene de siste ukene. Onsdag morgen var han til MR-undersøkelse for å sjekke lyskeskaden som har plaget ham og som holdt ham utenfor serieåpningen mot Asker.

Unggutten kan imidlertid glede seg over at han har fått ny kontrakt med HamKam.

– Vi sikrer oss framtida. Vi ønsker ikke at våre unge og gode spillere skal gå til andre klubber, sier HamKams styremedlem Kai Kristiansen.

Simen Bolkan Nordli var også veldig nære ved å bli tatt ut i landslagstroppen for G18 før påske. Nå handler alt om å bli skadefri igjen for HamKams lovende offensive midtbanespiller.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.