Under det åpne møtet på Gregers torsdag kveld kom HamKam-trener Kent Bergersen med sine ønsker, mål og evalueringer. Han ga følgende karakter på HamKams sesong:

- Jeg er middels minus fornøyd med sesongen, sier Bergersen.

Nå ser han framover, og i Corner snakker han om vegen videre. Hva han tenker om stallen, nye spillere og spillesystem. Daglig leder Stein Arne Ingelstad er også gjest, og forteller om omdømme og økonomi. I tillegg kommer supporterleder Gaute Smestad Pedersen med noen betraktninger i denne ukes Corner.

Les også
SPORT HamKam har åpent møte i kveld.
Se Corner etter møtet.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.