HamKam gikk ut i hundre, og det var også gjestene som fikk de største mulighetene.

Saihou Jagne rundlurte Ivar Furu, tok ballen over ham og skjøt fra 16-meterstreken, men uten å få uttelling.

De grønne fortsatte å presse, og Ivar Sollie Rønning fikk prøve seg fra kort hold, men også han ble nektet nettsus.

- Vi presser dem fra start, og det synes jeg vi lyktes bra med. Vi skaper en del sjanser, men det vil seg ikke, sukker Ivar Sollie Rønning.

Elverum vant 1-0 borte mot Brattvåg, og nå skille det hele 11 poeng opp til laget fra håndballbyen.

- Vi fikk akkurat høre at Elverum har vunnet, og det er tungt. Nå må vi vinne resten av kampene, men vi har ikke gitt opp, sier han.

nye muligheter 

Andre omgang fortsatte i samme spor, og igjen var HamKam dominerende - uten å score.

Saihou Jagne fikk to kjempesjanser til å score, men traff målvakt Rune Johnsen ved begge anledningene.

Ivar Sollie Rønning, Marius Hagen og Emil Dahle hadde hver sin sjanse, men det ville seg ikke for Kamma foran kassa.

- Det er tungt av vi brenner så mange muligheter. Vi er det klart beste laget, men det vil seg ikke. 

HamKams lag (4-4-1-1): Emil Holst - John Anders Rise, Francois Yabre, Truls Jevne Hagen, Thobias Ndungu (Simen Bolkan Nordlie) - Tobias Ødegård, Christopher Mbamba (Valentin Balaka fra 86.), Marius Hagen, Emil Dahle - Ivar Sollie Rønning, Saihou Jagne.

Benken: Lars Jendal - Marius Bratberg Lund, Henrik Lehne Olsen, Valentin Blaka, Simen Bolkan Nordli, Mikkel Gran Frankmo, Rytis Leliuga.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.