Prøvespillerne Samuel Aziz (kantspiller) og Marko Basanovic (back) startet for Kamma lørdag, mens Danilo Kuzmanović (back) fikk prøve seg de siste 30 minuttene lørdag.

– Det er helt OK. De preger ikke kampen, sier Knappen.

– Er noen av de tre aktuelle videre?

– Vi skal ta en kjapp evaluering, men det hadde vært enklere om en av dem hadde vist seg fram som Simen Bolkan Nordli i dag, sier Knappen.

HamKams stall er ennå ikke komplett foran årets sesong, og førsteprioritet er å få inn en back og en kantspiller.

– Vi jobber med spillerlogistikken. Vi må ha på plass en back og en kant, og så skal vi ha inn to til, sier Knappen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.