HAMAR: Oddsen på HamKam-seier er formidable 4.85! Jeg er veldig fristet til å satse noen kroner…

Trønderne er så store favoritter, at det må skje et eller annet på nye Briskeby.
Men normalt vinner Rosenborg kveldens kamp med to-tre mål.

I dytten
Trønderne er i dytten. Vant over Aalesund for ei uke siden. Vant i intertotocupen søndag. Traore står over med tre gule. Ellers stiller trønderne fulltallig.
HamKam kommer direkte fra den 14. strake bortekampen uten seier. Dessuten vil ikke Oluwasegun Abiodun være med lenger.
Problemene tårner seg opp for Arne Erlandsen.
Men hør her: Foran Brann-Kampen minnet vi om at bergenserne sjelden vant på Briskeby. Det ble 0-0.
HamKam har siden 1970 vunnet åtte ganger over Rosenborg i Hamar. Trønderne liker ikke Briskeby.

Bomben
Det ble 1-1 for to år siden. På Lerkendal smalt bomben: HamKam vant 3-0. Det var i den kampen Roman Kienast presenterte seg for alvor i norsk fotball.

Jeg har slått fast flere ganger at HamKam er lysår unna fjorårets offensive takter i 1. divisjon da de scoret 30 mål på 91 sjanser i de 11 første serierundene.
Seks mål på 47 målsjanser i årets eliteserie, betyr i praksis at HamKam bare har lagd mål på en av åtte sjanser!
HamKams motstandere har hatt 59 sjanser og scoret 21 mål. Det skulle bli et mål på hver tredje sjanse.
Disse brutale fakta forteller klart og tydelig hva som er viktig for HamKam i kveld: 1. Å utnytte de fem, seks sjansene de vil få undervegs. 2. Jobbe som besatt for å nekte Rosenborg et tosifret antall muligheter.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.