Målvakten måtte bli hjemme i Hamar med karantene da Kamma gjestet Bodø mandag for en uke siden.
I den romtempererte stua fikk han se vikaren Emil Holst (16) gjøre en ålreit innsats i en kamp preget av nordlandske vindkast.
- Det var rart å se sitt eget lag fra sofaen. Emil klarte seg godt, som ventet. Han kunne ikke gjort noen bedre innsats og det er veldig kjekt, sier Øvernes.
- Føler du at plassen din er truet?
- Emil er et veldig stort talent, som bare er 16 år. Hans tid kommer utvilsomt bare han står på, men jeg konsentrerer meg om meg sjøl.
- Hans tid kommer ikke helt ennå?
- Nei, det trenger den ikke gjøre, sier Øvernes med et smil.
I dag kommer Sandefjord på besøk. Begge lag er avhengige av poeng for å henge med i kampen om kvalik eller direkte opprykk.
- Jeg regner med at det blir en vanlig førstedivisjonskamp. Men det begynner å bli nå eller aldri, om man skal komme på en ålreit plassering. Det vil nok begge lag bære preg av, med full innsats.
Han så laget gjøre en brukbar figur, men tapte 0-2 mot det suverene lederlaget i divisjonen sist runde.
- Det var masse å bygge videre på i den kampen. Jeg tror det er ting på gang og at vi er litt på vei oppover igjen etter Follo-kampen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.