Spissen fra Levanger kom til Hamar og HamKam i sommer, etter at klubben måtte fristille samtlige spillere for å unngå skifteretten.

Børmark-By scoret i sine fire første kamper for bunnlaget, og var utvilsomt den av sommerens nye spillere som markerte seg klart mest og best rett etter overgangen til Hamar-klubben.

Ett mål på 10 kamper

Dessverre sluttet Børmark-By å produsere mål etter knallstarten med fire mål på like mange kamper. På de 10 siste seriekampene scoret Ørjan kun en gang, og etter hva HA-sporten har grunn til å tro ønsket Hamar-klubben å kvitte seg med spissen etter sesongen.

- Vi har kommet til enighet med Ranheim om en overgang for Ørjan Børmark-By, sier fungerende daglig leder i HamKam fotball, Anders Langset.

Overgangen sørger for at HamKam får tilbake 30.00 kroner de brukte på overgangen til Børmark-By i sommer, i tillegg til at HamKam får tilført mer penger dersom spissen lykkes i Ranheim.

- Vi har en klausul som gir oss noe penger når Ørjan når et visst antall kamper for klubben, forteller Langset.

11-kaffens mann

Da Ørjan Børmark-By kom til HamKam var det veteranene på 11-kaffen som samlet nok penger til å både sikre en overgang og sørge for at spissen - som den eneste av de nye - også signerte for sesongen 2015.

- Får 11-kaffen tilbake pengene sine?

- Hvordan pengene skal fordeles og brukes er ikke opp til meg å avgjøre, men dette er så klart noe vi kommer til å diskutere, sier Anders Langset.

Ørjan Børmark-By har foreløpig ikke besvart HA-sportens henvendelser.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00