Da HA-sporten ønsket å vite hva Kevin Knappen tenkte om at Nest-Sotra hadde krysset av for at de ønsket å legge inn protest, svarte han følgende:

– Da kan vel vi legge inn protest for at ikke vi fikk straffe tidligere i omgangen, da. Så gjør vi hele parodien komplett, sier han syrlig.

Knappen var ikke fornøyd med det laget leverte søndag.

– Førsteomgangen kan vi sette stryk over, for det var ikke bra nok. Da fikk vi ikke satt fart på spillet. Det gikk i sirup, forteller han.

Ivar Sollie Rønning var med på benken, men var ikke helt spilleklar. Treneren forteller også at både Kristian Lønstad Onsrud og Simen Bolkan Nordli var slitne og ønsket å bytte.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.